Дневник једне сањалице

Дух времена


„Дух времена“ је документарни филм у продукцији Петера Јосепха снимљен 2007. године. Филм обара митове о Исусу, открива истину о нападу на Светски Трговински центар И приказује позадину Федералне Банке резерви. Такође, филм нуди бројне теорије у вези ових три принципалних тема. Први пут је приказан на Гооглу у јуну 2007. Филм почиње говором Цхöгyам Трунгпа о спиритуалности. Након тога приказана је серија клипова о рату, музички синхронизовани, а кулминација филма јесу еxплозије Светског Трговинског центра у Њујорку 9.новембра. Бројни видео клипови приказују страхоте рата.

Први део филма може се превести као “Највећа лаж икада испричана“ и описује оригинално порекло бројних религија у свету. Принципална тема је Исус Христ и митови о њему. Комбиновано са астрологијом, политиком и жељом за контролом масе, овај део доказује да Исус Христ, у ствари, никада није постојао у стварности.


Други део филма назван је “Цео свет у првој фази“. Овај део открива теорију завере и обара мит о рушењу Светског Трговинског центра у Њујорку 9/11. Овај део приказује како је одузета слобода и право сваког човека на њу зарад личног економског интереса. Профит је изнад свега.


Трећи део филма разоткрива позадину ратова у Голфском заливу и Перл Харбуру, као и позадину приче о утицају САД-а током Првог и Другог светског рата. Овај део може бити преведен као “Човек иза завеса светске позорнице”.


„Zeitgeist Addendum“ је документарни филмо продуцента Петера Јосепха, снимљен као наставак филма „Дух времена“. Оба филма обрађују теорије завере у вези Федералне банке у САД-у, ЦИА-е и корпорацијске Америке. Такође, филмови заговарају пројект Венус Џека Френцова.


„Zeitgeist Addendum“ премијерно је приказан на 5. годишњем Артивист филм фестивалу у Лос Анђелесу. Према речима Петера Јосепха, филм „покушава наћи корене друштвене корупције, док са друге стране нуди решења.“

  1. Ej,zeno,`zvinjavam se za prostodusnost,al` zurim,a zelim da privucem paznju,tvoju,vasu;dakle,potrazi http://www.keithtruth.blogspot.com,pogledaj ZEITGEIST EXPOSED ili Exposing the Satanic Empire Final Cut (2008),svejedno – bio sam Zejtingejst fan,al bejah mlad i lud,a sada sam isto,al drukce posmatram celu stvar-mora se priznati da je od citavog tog pokreta napravljena fama,svojevrsna propagandza,a verujem da je mladjani Keith Truth skroz-naskroz u pravu…….. Ma,ne`am pojma,onako,interesantno je—-Cuvaj se

  2. U bre ala sam nespretn;eve link ope`

    http://keithtruth.blogspot.com

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: